Ananazz in de voorronde van Kunstbende

11 maart 2019

Ananazz, het jongerenorkest van Friejam onder leiding van Kees Romers, doet op zondag 24 maart mee aan de Friese voorronde van Kunstbende in Sneek. Het evenement wordt gehouden in Cultureel Kwartier Sneek en de aanvang is 12.00 uur.

De kunstbende is een jaarlijks terugkerende wedstrijd voor jongeren van 13 tot 18 jaar op het gebied van dans, dj, expo, muziek, film, taal en theater. In iedere provincie wordt een voorronde gehouden en de winnaars daarvan komen in de finale die op zaterdag 29 juni 2019 tijdens het Kunstbende Young Creators Festival in Amsterdam wordt gehouden. Voorwaarde om deel te kunnen nemen is dat er een zelfgemaakt, origineel product gepresenteerd wordt. De winnaar krijgt optredens aangeboden op de grote podia in Nederland en in de What’s Happening area van Lowlands.

Ananazz heeft speciaal voor de voorronde het nummer ‘Doe wat je leuk vindt’ gemaakt. Ze hebben het niet alleen geschreven, maar ook de muziek gecomponeerd en de arrangementen gemaakt. Het is een mooi swingend muziekstuk met een originele tekst geworden en uitvoering zal, zoals altijd bij Ananazz, spetterend. Het Cultureel Kwartier Sneek bestaat uit Theater Sneek, poppodium Het Bolwerk en Kunstencentrum Atrium. Voor meer informatie over Kunstbende en de exacte tijd van het optreden van Ananazz en andere acts zie: https://kunstbende.nl/friesland/

terug
Spring naar toolbar