Bigband Heerenveen

Bigband Heerenveen

GenreBigband
SamenstellingDeze jonge band bestaat pas sinds maart 2015 en bestaat uit een mix tussen jongeren en oudere jongeren. Het repertoire is enthousiast en hedendaags.
Contactgegevensinfo@bigbandheerenveen.nl
t : 0513-841695

website

Overig

Deze jonge band bestaat sinds maart 2015! Het gevolg van een gedeeld enthousiasme van Jelle Visser en Jelle Roeper. Vrij snel na het bekend maken van de plannen in januari 2015 was er een groot aantal aanmeldingen. Verschillende mensen kwamen gewoon een keer meedoen, anderen dachten het ei van Columbus te hebben gevonden maar hadden toch een andere verwachting, maar het grootste gedeelte is blijven hangen en doorgegaan. Wat opvalt is de mix tussen jongeren en oudere jongeren. Prachtig! Hier zijn we erg blij mee omdat beide op een eigen manier iets toevoegen.
De bigband heeft ambitie; ze wil behalve goed worden en tot ongeveer 10 x per jaar gaan optreden, van toegevoegde waarde zijn voor het culturele klimaat van Heerenveen en omstreken. Het repertoire is meer hedendaags dan een “klassieke bigband” en Bigband Heerenveen zal zich proberen te onderscheiden van andere bigbands in de regio. Daar is het nu nog iets te vroeg voor, de groep is immers nog maar net onderweg, maar de stip aan de horizon is gezet!

Spring naar toolbar