Jazzcafé & Jamsessie met trombonist Conrad Herwig

26 november 2018

Trombonist Conrad Herwig wordt beschouwd als één van ’s werelds meest complete jazzmusici Deze uit New York afkomstige muzikant speelde onder andere met grootheden als Miles Davis, Joe Henderson, Eddie Palmieri, Frank Sinatra en Tom Harrel en heeft inmiddels meer dan 20 albums op zijn naam staan. Op dinsdag 8 januari treedt Herwig op tijdens het maandelijkse jazzcafé & jamsessie van Friejam in Neushoorncafé De Backstage in Leeuwarden. De aanvang is 20.30 uur en de toegang gratis.

Conrad Herwig begon zijn professionele carrière in de vroege jaren ’80 met de big band van Clark Terry. In de jaren ’90 werd Herwig steeds populairder als zogenaamde sideman. Naast jazzmuzikant is hij een ervaren muziekpedagoog en geeft wereldwijd clinics en workshops. Hij komt ook regelmatig naar Nederland als gastdocent op onder andere het Prins Claus Conservatorium In Groningen.

Vind je het leuk om mee te jammen? Neem dan jouw instrument mee. Je wordt professioneel begeleid door Conrad Herwig en het trio van André Valkenburg. Ben je geen muzikant? Kom dan langs, geniet van een drankje en van jazzmuziek. Deelnemers aan de sessie zich vooraf kunnen aanmelden bij de organisatoren via de mailadressen timdevriesbookings@gmail.com en info@drumschoolvalkenburg.nl. Uiteraard blijft aanmelden op de avond zelf bij de organisatoren ook mogelijk. Om zoveel mogelijk muzikanten de gelegenheid te geven om mee te spelen is de deelname per muzikant beperkt tot 2 à 3 nummers.

terug
Spring naar toolbar