Optreden Laurens Blinxma & Ghasem Batamuntu + guests op 28 januari

16 januari 2018

Het eerste Friejam optreden van dit nieuwe muziekjaar is er eentje voor de ware fijnproevers: Laurens Blinxma (altsax) & Ghasem Batamuntu (sopraansax). Samen met Jasper Blokzijl (piano), Joris Teepe (contrabas) en Owen Hart Jr. (drums) treden zij op zondag 28 januari op in De Catszaal in het Catshuis (naast Fire Café) te Leeuwarden. Het concert begint om 15.00 uur.

De vier heren spelen in deze gelegenheidsformatie iconische nummers en vergeten stukken uit voornamelijk de jaren ’60. Ook het eigen werk van Ghasem Batamuntu komt aan bod. Hét recept voor een avontuurlijk optreden met een prachtig, uitgelezen optreden voor de ware fijnproevers.

Laurens Blinxma speelde in diverse salsa- en latinbands waaronder Sonora del Caribe en La Culebra. Momenteel speelt hij in salsaband B & M-latinband. De Californische Ghasem Batamuntu woont al jaren in Nederland en speelt hier met veel verschillende muzikanten, dichters en kunstenaars. Hij beschrijft zichzelf als een multimediaperformer, met een grote hoeveelheid etnische culturen, muzikale stijlen, kunstvormen en mediavormen in zijn shows.

terug
Spring naar toolbar