Agenda

Fay Lovsky en Arthur Ebeling terug in Leeuwarden

terug
zondag 16 december 2018 om 15.00 uur
Fire Café (Catszaal) Nieuwestad Leeuwarden
Entree 15– Friejamleden 10-

Vlak voor de kerst, op 16 december, komen Fay Lovsky en Arthur Ebeling naar Leeuwarden voor een concert. Dit bijzondere muzikale duo is al eens eerder te gast geweest bij Friejam en dat was zo’n groot succes dat is besloten hen nog een keer naar de Friese hoofdstad te halen.

Fay Lovsky is zangeres en componist, maar eigenlijk een muzikale alleskunner. Zo bespeelt ze ook diverse instrumenten, waaronder hele bijzondere zoals de theramin en de zingende zaag. Ze voelt zich thuis in diverse muzikale stijlen. Ze scoorde een kersthit (Christmas was a friend of mine), maar speelt ook jazz, schrijft Nederlandstalige nummers en maakt filmmuziek.

Arthur Ebeling is een begenadigd gitarist en singer-songwriter die zich heeft bekwaamd in rhythm & blues en country-blues vermengd met jazz invloeden geïnspireerd door Ray Charles, Tom Waits en Eddie Cochran. En volgens kenners en collega’s behoort hij tot de beste gitaristen ter wereld. Een mooi concert om 2018 uit te luiden. Reden genoeg dus om dit concert alvast in de agenda te zetten.