Galerij

PUNKNJAZZORCHESTRA

dinsdag 03 december 2019

FRIEJAM dankt PUNK ’N JAZZORCHESTRA ( https://www.punknjazzorchestra.nl/videos/) voor een avond intens genieten van alles wat muziek kan zijn. Een vol podium met (aankomende) toppers in leeftijd variërend van 15 tot 50 jaar verzorgde onder leiding van Steven Sluiter een spectaculaire show.  Funk, Punk en Grunge gewoon zomaar in een Jazzjasje, een mashup van de klassiekers Just The Two Of Us en Summertime, een spetterende uitvoering van  Seven Nation Army à la Ben L’Oncle Soul, door Ingeborg Veldman betoverend mooi gezongen liedjes van Caro Emerald, Amy Winehouse en nog veel meer.

Daarna volgde een workshopsessie waarvoor verschillende deelnemers zich eerder hadden aangemeld en voorbereid. Onder andere Tjipke Travaille, (altsax), Martijn van Bachum (drums) en Siebe Zwiers (drums) lieten zich horen en zien en maakten er wat moois van.

Uiteraard verzorgde het Trio Valkenburg met Paul Bergman (piano), Wytze van der Meer (bas), Tim de Vries (sax) en André Valkenburg (drums) het slot van de avond met een iets kortere jamsessie. Graag wil ik van de gelegenheid gebruik maken om de wondermooie (stem van) Aafke Zuidersma te noemen. Tot slot nog een extra woord van dank aan geluidstechnicus Gido Bamboe.

Spring naar toolbar