Workshops

De workshops voor het seizoen 2018/2019

Friejam organiseert jazzworkshops voor zowel beginners als gevorderden. Heb je interesse in een workshop? Vul dan het formulier in. Voor de workshops geldt:

  • De minimale bezetting is tien personen.
  • De workshops vinden plaats in cultuurpodium Neushoorn in Leeuwarden met uitzondering van de workshops Roaring Twenties en Gyspy Jazz; die vindt plaats in Stadsschouwburg Trebol in Harlingen.
  • Voor aanvang van de workshop dienen de kosten overgemaakt te worden. Een bevestiging van deelname en een verzoek tot betaling wordt per mail toegestuurd.
  • Leden van Friejam krijgen €50,- korting op een workshop. Lidmaatschap kost €25,- per jaar. Klik hier om lid te worden van Friejam.
  • Bij je aanmelding voor een workshop of masterclass, ga je akkoord met de spelregels & voorwaarden die gelden voor de workshops en masterclasses van Friejam.

 

Ananazz, leerorkest voor jongeren

Wanneer: elke vrijdagmiddag vanaf september 2018
Workshopleider: Kees Romers
Doelgroep: jongeren tussen 13 en 18 jaar
Kosten: €225,- voor 35 repetities. Deelnemers zijn automatisch lid van Friejam en kunnen gratis de concerten bezoeken.
Locatie: Neushoorn te Leeuwarden

Ananazz is een workshoporkest voor jongeren die geleid wordt door saxofonist en muziekdocent Kees Romers. Het orkest heeft tussen de 12 en 15 leden, in de leeftijd van 13 tot 18 jaar. Elke vrijdag repeteert het orkest van 17.00 tot 18.30 uur in Neushoorn. Het orkest heeft de volgende bezetting: ritmesectie (drums, percussie , toetsen, elektrische gitaar en basgitaar), saxen. trompet, trombone, viool, eventueel dwarsfluit en/of klarinet. Het repertoire bestaat uit eigen arrangementen en transcripties van meestal bestaande nummers. Stijlen: Jazz, Wereldmuziek, Balkan, Afrobeat, Funk, Soul, Latin, Pop, New Orleansstyle. Per jaar heeft Ananazz ongeveer tien optredens: (straat)festivals, poppodia en eigen projecten.

Meedoen?
Je vindt het aanmeldformulier aan de rechterkant op deze pagina.

Bokito Brass Band

Wanneer:  start in september 2018; daarna tweewekelijks (14 x + diverse optredens)
Tijd: 19.15 tot 21.00 uur
Bandleider: nog niet bekend.
Doelgroep:  gevorderde muzikanten tussen de 18 en 35 jaar
Kosten: € 124,- voor 14 repetities (incl. lidmaatschap Friejam in 2017 en 2018).
Locatie: Neushoorn te Leeuwarden
Extra: regelmatig optredens

Friejam is in oktober 2016 gestart met een hippe Streetband voor jonge muzikanten: de Bokito Brass Band. De muziek die gespeeld wordt is jazzy: New Orleans, (afro)jazz, hiphop, latin, etc. Plezier staat voorop. Samen muziek maken op straat in een stijl die je leuk vindt. Leren improviseren is een belangrijk bestanddeel van de repetities. Naast de repetities willen we voor veel optredens zorgen op festivals en bij activiteiten in het kader van de Culturele Hoofdstad 2018. We zoeken muzikanten die zonder versterking de straat op kunnen: trompettisten, trombonisten, tuba’s, saxofonisten, drummers, etc.  De deelnemers zijn min of meer gevorderde muzikanten die al een aantal jaren een instrument bespelen.

Meedoen?
Je vindt het aanmeldformulier aan de rechterkant op deze pagina.

 

Aanmelden

Ik geef me op voor de volgende workshop:
    Bekijk de spelregels en voorwaarden: http://friejam.nl/spelregels-voorwaarden-workshops-en-masterclasses/
    Op 25 mei 2018 is de nieuwe privacywet (Algemene Verordening Gegevensbescherming of AVG) ingegaan. In deze wet staat vastgelegd hoe een organisatie om moet gaan met persoonsgegevens. Friejam vindt het belangrijk om zorgvuldig met uw persoonsgegevens om te gaan. Daarom doen we ons best om aan deze wet te voldoen. Eén van de dingen die hoort bij de nieuwe privacywet is dat we u informeren over de privacyverklaring, waar onder andere in staat welke persoonsgegevens Friejam van u bijhoudt, hoe wij die gebruiken en wat uw rechten zijn. Onze Privacy Statement kunt u lezen op de pagina 'over friejam' op deze website.
Spring naar toolbar