Agenda

Friejam Big Band Festival geannuleerd

terug
zaterdag 11 april 2020 om uur

HELAAS WEGENS CORONA GEANNULEERD!!

De Overheid heeft nieuwe maatregelen ingevoerd met betrekking tot het coronavirus (COVID-19). Hierdoor zijn we genoodzaakt het Big Band Festival te annuleren. Flink balen dus, maar we hebben er natuurlijk alle begrip voor.

#####
Zaterdag 11 april staat in het teken van Het Friejam Big Band Festival. Meer dan acht Big Bands uit Fryslan en omstreken geven een acte de présence op dit prachtige festival in écht alle zalen van Neushoorn in Leeuwarden. Het zal moeilijk worden om hier stil te blijven zitten of staan!

Met dit festival levert Friejam een grote bijdrage aan de jazz community in Friesland. Naast de Big Bands biedt dit unieke festival een podium aan dans, het Friejam leerorkest en laten de deelnemers aan de workshops en masterclass van Friejam hun muzikale talenten zien.

Kortom een avond die van begin tot eind is gevuld met Big Band, Jazz en cross over van hoge kwaliteit, aangevuld met dans en andere verrassingen. Genieten!

Welke Big Bands kun je verwachten op dit Festival:

Boys Squad opent het festival. Deze jonge gasten uit Sneek spelen hippe covers en maken eigen nummers. De deelnemers van de workshops en de Masterclass van Friejam presenteren zich vanaf 19.30 in Neushoorn Backstage. Het Friejam leerorkest Ananazz speelt daar ook een streetjazzsessie. De Arena opent met moderne dans van dansschool Factory.  In het Neushoorntje is easy listening met een drankje, om even tot rust te komen.  Vanaf kwart voor 11 tot 00.30 is er in de Backstage een DJ met Funky Jazz lp’s. Een swingende afsluiting van een prachtig festival.

Via Neushoorn kunnen tickets in de voorverkoop online worden gekocht. En aan de kassa natuurlijk op de avond zelf.

Ticketprijs voor festival is €15, leden € 10*.

*Leden krijgen een kortingscode via mail toegestuurd.

 

 

Wat zegt wikipedia over Big Bands?

Spring naar toolbar