Agenda

Mr. Right: GEANNULEERD

terug
zondag 22 maart 2020 om 15.00 uur uur
Neushoorn Leeuwarden Backstage
Entree 12,–, leden van Friejam 7,-

De Overheid heeft nieuwe maatregelen ingevoerd met betrekking tot het coronavirus (COVID-19). Hierdoor zijn we genoodzaakt Mr Right te annuleren. Flink balen dus, maar we hebben er natuurlijk alle begrip voor.

######

‘This is a man’s world, but it would be nothing without a woman or a girl’

Zeven vrouwen, één passie: Mr. Right. Funk, groove en soul, dat is wat deze meiden vinden in hun Mr. Right.

Deze strakke band – inclusief blazerssectie – mixt bekende en minder bekende songs met funk, fusion en een vleugje soul.

Geïnspireerd door met name powervrouwen spelen ze bewerkingen en mashups van bijvoorbeeld Prince (Sheila E.) met Candy Dulfer, Beyonce met Jill Sott of bijvoorbeeld Amy Winehouse in een fusionjasje. Voeg daar nog veel solo’s aan toe, en het recept voor deze band is compleet.

De band speelde op podia als de Neushoorn in Leeuwarden en het Bolwerk in Sneek. Ook met het theater weet de band raad: ze stonden in de Harmonie in Leeuwarden met een ode aan de vrouwelijke muzikant, waarbij ze hun favorite slogan uitdrukten: ‘This is a man’s world, but it would be nothing without a woman or a girl’.

Klik hier voor meer informatie.

Foto’s: Erik Weening

Tenorsax: Fokelien Looijenga | Trompet/bugel: Maaike Boonstra | Zang: Ineke Dijkstra | Drums: Marije Hoekstra | Toetsen: Elea Schoon | Bas: Deborah Slijkhuis | Gitaar: Sophie Jansonius

 

Spring naar toolbar