Agenda

GECANCELD – The BOUBA Band

terug
zondag 22 november 2020 om 16.00 uur
Neushoorn, Leeuwarden
Entree 12,– (leden) 17,- (niet leden)

Beste jazzliefhebber,

Als gevolg van corona geldt voorlopig dat er geen jamsessies en concerten kunnen plaatsvinden in Neushoorn. Wij onderzoeken samen met Neushoorn de nodige alternatieven. Wij houden jullie op de hoogte.

Blijf gezond.

Bestuur Friejam

 

Probeer tijdens een optreden van The BOUBA Band maar eens stil te blijven zitten. De vijf mannelijke bandleden maken al jaren met veel plezier samen muziek. En dat hoor je. Hun optreden wordt gegarandeerd een muzikaal en swingend feestje!

De band speelt Afrikaanse muziek en blues. Je komt ze tegen op Afrikaanse Festivals en markten, ze luisteren feesten en evenementen op en staan zondag 22 november in Neushoorn.

Naamgever Bouba Keita komt uit Mail. Hij schrijft en zingt zijn eigen repertoire en speelt op virtuoze wijze balafoon, n’goni en djembé. De andere vier bandleden zijn oer-Hollands, maar niet minder muzikaal. Saxofonist Kees Romers pakt soms ook de dwarsfluit of slaat op percussie, Vincent Knaven zit achter de drums, Johan Keus speelt gitaar, Wytze van der Meer basgitaar en Wytze en Johan spelen daarnaast percussie en verzorgen de backing vocals.

Op zondagmiddag 22 november kun je je van je stoel laten blazen, want dan speelt The BOUBA Band in Neushoorn!

Tijdens het optreden worden de dan geldende coronamaatregelen in acht genomen.

Spring naar toolbar