Jamsessie Xtra met Deborah Brown op dinsdag 19 april

12 april 2016

Friejam organiseert op dinsdag 19 april in Café Neushoorn te Leeuwarden een Jazzcafé en Jamsessie Xtra met de New Yorkse zangeres Deborah Brown.

Deborah komt oorspronkelijk uit Kansas City, Missouri. Haar muzikale gaven brachten haar van kust tot kust in de Verenigde Staten, naar Japan, Indonesië, het Verre Oosten en leidden uiteindelijk tot een twaalfjarig verblijf in Europa. Ze trad op in nachtclubs, deed concerten, jazzfestivals, tv en radio. Onder haar eigen naam nam Deborah 12 cd’s op. Op talloze andere platen deed ze mee als gast-soliste. Ze zong onder meer met Art Blakey, Sun Ra, Jackie McLean, Benny Golson en Curtis Fuller.

Door de samenwerking met het Prins Claus Conservatorium in Groningen is het Friejam gelukt om haar naar Leeuwarden te halen. Friejam roept alle jazzmuzikanten, en met name zangers en zangeressen, op om aan deze unieke jamsessie mee te doen. Vanaf half negen is iedereen welkom. Ook jazzliefhebbers zijn van harte welkom om te komen genieten van prachtige muziek.

terug
Spring naar toolbar