Fay Lovsky en Arthur Ebeling terug in Leeuwarden

13 november 2018

Vlak voor de kerst, op zondag 16 december, komen Fay Lovsky en Arthur Ebeling naar Leeuwarden voor een concert. Dit bijzondere muzikale duo is al eens eerder te gast geweest bij Friejam en dat was zo’n groot succes dat is besloten hen nog een keer naar de Friese hoofdstad te halen. Zij treden op in de Catszaal van Fire Café aan de Nieuwestad in Leeuwarden en het concert begint om 15.00 uur.

Fay Lovsky is zangeres en componist, maar eigenlijk een muzikale alleskunner. Zo bespeelt ze ook diverse instrumenten, waaronder hele bijzondere zoals de theramin en de zingende zaag. Ze voelt zich thuis in diverse muzikale stijlen. Ze scoorde een kersthit (Christmas was a friend of mine), maar speelt ook jazz, schrijft Nederlandstalige nummers en maakt filmmuziek.

Arthur Ebeling is een begenadigd gitarist en singer-songwriter die zich heeft bekwaamd in rhythm & blues en country-blues vermengd met jazz invloeden geïnspireerd door Ray Charles, Tom Waits en Eddie Cochran. En volgens kenners en collega’s behoort hij tot de beste gitaristen ter wereld. Een mooi concert om 2018 uit te luiden. Reden genoeg dus om dit concert alvast in de agenda te zetten.

terug
Spring naar toolbar