Friejam start workshop BLUES in Neushoorn

10 februari 2017
Na het succes van de Masterclass Blues 2016 start Friejam donderdag 2 maart 2017 met de workshop BLUES. Deze workshop wordt begeleid door Christof Bauwens, docent aan de Academie van Popcultuur in Leeuwarden.

Tijdens acht workshopsessies op donderdagavond worden alle aspecten van de blues behandeld, zoals improviseren, het opbouwen van een solo, de verschillende technieken, ritmes, stijlen en speelwijzen uit de blues, zangtechniek en tekstinhoud. Ook de grootste bluesmuzikanten uit de geschiedenis en de belangrijkste bluesmusici van nu komen voorbij.  Daarnaast wordt er samen gespeeld en gejamd en nummers ingestudeerd voor een afsluitend optreden tijdens Jazzfest op 13 mei in Neushoorn Café.

De workshop BLUES is een aanrader voor alle bluesliefhebbers die dit genre samen met anderen willen beleven. Zowel muzikanten als zangers kunnen meedoen. De workshopsessies vinden plaats op donderdagavond van 19.30 tot 21.30 uur in Neushoorn.
Er is plaats voor twaalf deelnemers.  Ga voor opgave of meer informatie naar www.friejam.nl of stuur een mail naar info@friejam.nl.

Foto: Gitta Overmaat.

terug
Spring naar toolbar